Kaas Biler

Kaas-Biler | 98 24 50 87

Profil

Vi vil gerne byde velkommen til Kaas Biler.

Pr. 1/9-2008 købte vi Kaas Biler, som er en god gammel forretning, der har været drevet at de samme ejere i 34 år. De sidste 10 år af deres tid har firmaet haft Suzuki forhandling.

Vores forventning er, at drive et værksted, og en Suzuki forhandling, ved at skabe en tillid mellem kunderne og os. Kunderne skal føle sig velkommen, og have en god oplevelse af os og vores dygtige medarbejdere.

P.t beskæftiger vi 2 medarbejdere i Kaas. Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente folk, der hver har en specialviden indenfor pladearbejde, Suzuki biler og alle andre bilmærker. Vi har en medarbejder med Suzuki's teknikker uddannelse, som dækker over en lang række områder, så som tester, motorer m.m. Alle vores medarbejdere er daglig med til at give kunderne positive oplevelser.

Tom Kristensen står for værkstedet, sammen med sine medarbejdere.

Tine Kristensen passer det daglige bogholderi, alt markedsføring og telefonen. Alt i alt et firma i vækst, hvor kodeordet er samarbejde.

Du er meget velkommen i salgsafdelingen og på værkstedet i Kaas. Så går du med tanker om, at skifte bilen ud med en ny, eller har du problemer med din nuværende bil, så kik ind til os. Vi har altid et bredt udvalg i nye, som brugte biler, og kan være behjælpelig med at finde det du søger, hvis det ikke er på lager. Vi står ALTID klar til dig og din bil. Kontakt os på tlf. 98 24 50 87, eller kom forbi. På gensyn!

Venlig Hilsen
Tine og Tom Kristensen
Kaas Biler