Kaas Biler

Kaas-Biler | 98 24 50 87

Nye Suzuki modeller

Swace
Swace

Den nye Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden.  Læs mere om Swace på Suzuki Danmarks side eller download PDF brochuren her

Download

Biler 0005 Swift
Swift

Superminien Swift nyder fortsat stor popularitet i Danmark. Men hvem kan også have noget imod god økonomi forklædt som køreglæde? Find den på Suzuki Danmarks hjemmeside eller hent brochuren her:

Download

Information & Salg

Vi er autoriseret Suzuki forhandler og kan i vores salgsafdeling altid fremvise Suzuki's brede sortiment og nye modeller, samt være behjælpelig med tilbehør, ekstra udstyr og brochurer.

Kontakt: Tom Kristensen

98 24 50 87

Ignis
Ignis

Vi kalder den en mini-SUV. Spækket med lækkert udstyr til en rigtig god pris. Se mere om Ignis hos Suzuki Danmark eller hent vores brochure som PDF

Download

Biler 0002 Vitara
Vitara

SUV'ernes grand old classic. Stil og temperament til en fantastisk pris. Tjek alle detaljerne ud hos Suzuki Danmark. Hent en PDF brochure her:

Download

Biler 0001 S Cross
S-Cross

Et cross-over i job- og familieklassen. Cross-over til Suzuki hjemmside og tjek den ud. Hent PDF brochuren på linket

Download

Biler 0000 Jimny
Jimny

En legende vender stærkt tilbage. Off-roader i en moderne og forbedret udgave. Læs mere om historien og Jimny hos Suzuki Danmark. Hent PDF'en her:

Download

Across
Across

Den nye Suzuki Across er en stor, robust og sporty SUV udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem og elektronisk E-Four 4-hjulstræk. Læs mere om Across ovre hos Suzuki Danmark. Du kan også hente en PDF brochure på linket herunder:

Download